Om Rebeckas Mat

Hej!

Rebeckas Mat skrivs och drivs av mig; Rebecka Strandberg. Jag har alltid tyckt om att laga mat, äta mat, bjuda på mat och prata om mat. När jag började längta efter att skriva om mat också så var det dags att starta bloggen! För mig är mat förknippat med fantasi, kreativitet och avkoppling och mitt mål är är ett inspirera dig till att matlagningen kan bli dagens roligaste stund.

Mitt första matrecept skrev jag när jag var fem år. Den gången var det ett recept på en apelsindrink, och även om jag fortfarande gillar enkel matlagning så utforskar jag gärna lite mera komplicerade och kreativa projekt än så nuförtiden.

vscocam_1391856493.500551.39-e1391963095466

 ”Drink: Präsa en apelsin. Åm du vil ha den lite sötare – läg i en håningsklik. När drinken har sutit en stund, i fäm minuter – plåka ur håningen.”

Om maten

Kött har jag inte ätit på över tjugo år, så på bloggen finns bara recept som är vegetariska eller innehåller fisk och skaldjur.

Det går bra att använda recept och bilder från Rebeckas Mat för icke kommersiella syften om inget annat anges, så länge som du skriver att det kommer härifrån och länkar till rebeckasmat.se. Om du vill använda material i kommersiellt syfte så kan du kontakta mig på info@rebeckasmat.se.

Kontakt

Om du vill komma i kontakt med mig så får du gärna maila till info@rebeckasmat.se. Jag tar gärna emot idéer och receptförslag och tycker det är väldigt kul att läsa kommentarer på blogginläggen.

Välkomna till Rebeckas Mat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *