Enklaste och godaste vegogrytan med mango chutney

by Rebecka Strandberg
9 mars, 2016
Comments 0

  

 
 Har du också ett sånt där paket Quornbitar i frysen som du inte riktigt vet vad du ska göra med? Kanske har du också fått en tråkigt smaklös skapelse som lunchställets vegoalternativ??

Var inte orolig – det finns en lösning. Den heter mango chutney. 

Att receptet sedan är busenkelt och tar typ 5 min att röra ihop är en fin bonus!

  • 1 paket Quornbitar (300g)
  • 5 dl creme fraiche
  • 0,5 dl mango chutney
  • Salt och peppar
  • Persilja
  • Jasminris och grönsaker till servering
  1. Ta fram Quornbitarna ur frysen. 
  2. Rör ihop creme fraiche och mango chutney i en skål. 
  3. Blanda ner Quornbitarna i röran. 
  4. HIT går det bra att förbereda, och låta bitarna tina i mango chutneyröran. Annars tar du direkt fram en gryta och låter röran puttra på medelvärme ca 10 min.
  5. Smaka av med salt och peppar och klipp över rikligt med persilja (fryst hackad persilja funkar också).
  6. Servera med ris och en stor sallad. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *