Har du också ett sånt där paket Quornbitar i frysen som du inte riktigt vet vad du ska göra med? Kanske har du också fått en tråkigt smaklös skapelse som lunchställets vegoalternativ??
Var inte orolig – det finns en lösning. Den heter mango chutney.
Att receptet sedan är busenkelt och tar typ 5 min att röra ihop är en fin bonus!
- 1 paket Quornbitar (300g)
- 5 dl creme fraiche
- 0,5 dl mango chutney
- Salt och peppar
- Persilja
- Jasminris och grönsaker till servering
- Ta fram Quornbitarna ur frysen.
- Rör ihop creme fraiche och mango chutney i en skål.
- Blanda ner Quornbitarna i röran.
- HIT går det bra att förbereda, och låta bitarna tina i mango chutneyröran. Annars tar du direkt fram en gryta och låter röran puttra på medelvärme ca 10 min.
- Smaka av med salt och peppar och klipp över rikligt med persilja (fryst hackad persilja funkar också).
- Servera med ris och en stor sallad.